آخرین مهلت دفاع از پایان نامه در نیمسال اول ۹۷-۹۸

۱۳ آذر ۱۳۹۷ | ۰۸:۰۶ کد : ۱۰۵۲۰ اطلاعیه ها امور پایان نامه و رساله

بسمه تعالی

بدینوسیله شرایط و آخرین مهلت تحویل مدارک دفاع و برگزاری جلسه دفاع آن دسته از دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و دکتری که مایلند تا پایان نیمسال اول ۹۸-۹۷ (۱۰/۱۱/۹۷) از پایان‌نامه یا رساله خود دفاع نمایند بشرح زیر اعلام می‌شود:

*ضروری است تمامی مراحل بارگذاری، تصویب و تائید نهایی پروپوزال دانشجویان در هر دو مقطع فقط از طریق سامانه ثبت پروپوزال صورت پذیرد. دانشجویانی که به هر دلیل تاکنون موفق به ثبت پروپوزال خود در سامانه نشده‌اند در خصوص این امر سریعاً اقدام نمایند.

۱) دانشجویان دوره کارشناسی ارشد که پروپوزال آنها به صورت غیر سیستمی قبل از راه‌اندازی سامانه ثبت پروپوزال تصویب شده است، موظفند یک نسخه از پایان‌نامه تایید شده که مندرجات و محتوای علمی آن کامل و بصورت تایپ شده باشد، به همراه فرم اعلام آمادگی دفاع، برگه وضعیت تحصیلی و نامه اعلام تاریخ دفاع خود را (با رعایت فاصله زمانی حداقل ۱۰ روز از زمان تحویل تا تاریخ دفاع) حداکثر تا تاریخ ۱۰/‏۱۰/‏۹۷‬ تحویل دفتر امور پژوهشی دانشکده نمایند.

۲) دانشجویان دوره دکتری که پروپوزال آنها به صورت غیر سیستمی قبل از راه‌اندازی سامانه ثبت پروپوزال تصویب شده است موظفند:

۱-۲) یک نسخه از رساله تائید شده که مندرجات و محتوای علمی آن کامل و بصورت تایپ شده باشد، بهمراه برگه وضعیت تحصیلی، فرم اعلام آمادگی دفاع خود را حداکثر تا تاریخ ۰۱/‏۱۰/‏۹۷‬ به دفتر امور پژوهشی دانشکده تحویل نمایند. با توجه به زمان مورد نیاز برای بررسی رساله‌های دوره دکتری توسط داوران محترم و همچنین امکان ارائه پاسخ تا مهلت مقرر، صدور احکام برای اساتید داور داخلی و خارجی توسط دفاتر امور پژوهشی دانشکده‌ها، حداکثر تا پایان وقت اداری ۱/۱۰/۹۷ انجام خواهد شد.

۲-۲) دانشجویان دکتری می‌توانند صرفاً در صورت رعایت بند الف، پاسخ کتبی اساتید داور داخلی و خارجی را به همراه نامه اعلام تاریخ دفاع (با رعایت فاصله زمانی حداقل ۱۰ روز از زمان تحویل تا تاریخ دفاع) حداکثر تا تاریخ ۱۰/‏۱۰/‏۹۷‬ تحویل دهند.

۳) امضاء استاد یا استادان راهنما در صفحه اول نسخه پایان‌نامه یا رساله تحویلی بعنوان تأییدی بر محتوای علمی و تکمیل و انطباق آن با فرمت استاندارد تدوین پایان‌نامه‌ها، الزامی است.

۴) در صورت ارائه مدارک لازم مطابق بندهای ۱ و ۲، جلسه دفاع می‌بایست حداکثر تا تاریخ ۱۰/‏۱۱/‏۹۷‬ برگزار شود.

۵) با توجه به بخشنامه سازمان مرکزی و استعلام‌های صورت گرفته، آخرین مهلت زمان برگزاری دفاع (۱۰/۱۱/۹۷) به هیچ عنوان قابل تمدید نمی‌باشد.

۶) دانشجویانی که مشکل نظام وظیفه دارند حتماً باید تا تاریخ ۳۰/‏۱۰/‏۹۷‬ از پایان‌نامه و رساله خود دفاع نمایند ولی دانشجویانی که مشکل نظام وظیفه ندارند و تاریخ دفاع خود را مشخص نموده‌اند در صورتیکه که قصوری متوجه دانشجو نبوده و جلسه دفاع برگزار نگردیده، برگزاری دفاع ایشان حداکثر تا مورخ ۱۰/‏۱۱/‏۹۷‬ (قبل از شروع نیمسال جدید تحصیلی) از نظر این معاونت بلامانع است.

تذکرات مهم:

الف) دانشجویان جهت دریافت مدارک اولیه دفاع می‌بایست با رعایت فاصله زمانی مورد نیاز از زمان تصویب موضوع (سپری شدن حداقل ۶ ماه برای دانشجویان کارشناسی ارشد و یکسال برای دانشجویان دکتری)، به دفتر پژوهشی دانشکده مراجعه و مدارک دفاع را دریافت نمایند.

ب) برگزاری دفاع دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی مهرماه ۱۳۹۵ و بعد از آن، بر اساس شیوه‌نامه جدید دفاع امکان‌پذیر خواهد بود.

ج) لازم است گروه تخصصی و دانشکده پس از کنترل و بررسی اعتبار مجلات، مقالات و ضوابط صحیح آدرس‌دهی نویسندگان مقاله بر اساس بخشنامه‌های موجود، اقدام به تایید مدارک مربوطه نمایند.

د) بدیهی است چنانچه پذیرش یا چاپ مقاله، فرم تکمیل شده تایید مقاله و ضمائم آن به دفتر امور پژوهشی دانشکده تحویل نگردد (بر اساس مندرجات بخشنامه‌های مربوطه)، فرم اعلام آمادگی دفاع به دانشجو ارائه نخواهد شد.

ه) به دانشجویان مقطع دکتری که تاریخ تصویب پروپوزال آنها در شورای پژوهشی دانشکده، بعد از تاریخ ۱۰/‏۱۱/‏۹۶‬ و دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد که تاریخ تصویب پروپوزال آنها در شورای پژوهشی دانشکده بعد از تاریخ ۱۰/‏۰۵/‏۹۷‬ می‌باشد – بدلیل سپری نشدن مدت زمان لازم از تاریخ تصویب موضوع تا زمان دفاع – مدارک مربوط به مجوز دفاع ارائه نخواهد شد و اینگونه دانشجویان نمی‌توانند در نیمسال اول سال تحصیلی ۹۸-۹۷ دفاع نمایند.

و) دانشجویانی که مدارک اولیه دفاع را دریافت نموده‌اند، صرفاً در صورت تکمیل و ارائه به موقع کلیه مدارک مورد نیاز می‌توانند در این نیمسال از پایان‌نامه یا رساله خود دفاع نمایند و در اختیار داشتن مدارک اولیه دفاع (در صورت عدم تحویل به موقع کلیه مدارک) هیچگونه حقی برای آنان ایجاد نخواهد کرد.

ز) لازم است از ارسال درخواست دفاع پیش از موعد توسط دانشکده‌ها خودداری گردد.

ح) رعایت فاصله زمانی حداقل ۱۰ روز از زمان تکمیل و ارائه مدارک مورد نیاز که در فوق اعلام گردید، جهت برگزاری جلسات دفاع دانشجویان (کارشناسی ارشد و دکتری) به منظور درج آگهی و همچنین اطلاع‌رسانی در وب‌سایت دانشکده مربوطه ضروری است.

ط) دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد، دکتری حرفه‌ای و دکتری تخصصی که پروپوزال آنها از طریق سامانه ثبت پروپوزال به تصویب رسیده است باید بر اساس تاریخ‌های فوق‌الذکر روند برگزاری دفاع خود را از طریق این سامانه انجام دهند. / و

بدیهی است در صورت عدم رعایت موارد فوق و زمانهای اعلام شده، مسئولیت امر متوجه دانشجو و گروه تخصصی خواهد بود. لذا خواهشمند است اطلاعیه پیوست به نحو مقتضی به گروه های تخصصی و دانشجویان اطلاع رسانی شود./و