بارگذاری آخرین فهرست نشریات جعلی و بی اعتبار- دی ماه 95

۱۴ دی ۱۳۹۵ | ۱۵:۱۴ کد خبر : ۷۰۷۷ اطلاعیه ها امور پایان نامه و رساله
تعداد بازدید:۲۰۹

با توجه به بارگذاری آخرین فهرست نشریات جعلی و بی اعتبار (دانشگاه آزاد اسلامی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی) در سایت دفتر گسترش تولید علم و علم سنجی دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی ( rvp.iau.ir/sp )؛ خواهشمند است دستور فرمائید؛ مراتب سریعاً به کلیه دانشجویان و اعضای هیأت علمی آن دانشکده اطلاع رسانی گردد. لازم به ذکر است علاوه بر لیست های مذکور؛ براساس بند ۶-۲ بخشنامه ۲۲۵۹۸/۷۰ مورخ ۰۸/‏۰۴/‏۱۳۹۴‬ کلیه مجلاتی که در فهرست ISI بدون ضریب تأثیر، پایگاه Scopus و یا سایر پایگاه های معتبر نمایه می شوند اما فرایند داوری و پذیرش مقاله در آنها بسیار کوتاه است و یا داوری و چاپ مقاله با دریافت هزینه انجام می گیرد، نامعتبر محسوب می شوند و برای تشویق، ترفیع سالیانه، هرگونه تبدیل وضعیت، اخذ نمره پایان نامه و رساله و همچنین تسویه حساب پژوهشی مورد تأیید نمی باشند.

بدیهی است فهرست های مذکور نهایی نبوده و با توجه به تغییرات، به روزرسانی خواهد گردید.